Skidset för barn

Om hela familjen ska iväg på skidsemester, så är ett tvådelat skidset för barn det perfekta och enkla valet. I vårt sortiment hittar du nämligen ett stort urval av sammansatta skidset, som dina barnen kommer att älska att ha på sig i snön. Våra barnskidset består av populära skidjackor och skidbyxor från bland annat Kulpi, Helly Hansen och DIEL. Genom att köpa skidjacka och skidbyxor som ett samlat set, så har vi pressat priset så att du kan spara helt upp till 50%.

Ett annat alternativ till tvådelat skidset för barn, kan vara en vinteroverall för barn. Du har alltid prisgaranti hos oss på Skidresor.com.


Därför ska du välja ett tvådelat skidset för barn

När skidsemestern är precis runt hörnan, och man ska köpa skidkläder och skidutrustning till hela familjen, så kan det underlätta att hitta ett skidset för barn, som redan är sammansatt. Vår inköpsansvariga har köpt in några fantastiska skidset för barn, där skidjackan och skidbyxorna är speciellt utvalda till att komplettera varandra riktigt bra.
 
Modellerna är oftast några av våra mest populära skidjackor, som är satt ihop med ett par klassiskt svarta skidbyxor. Men vi erbjuder även mer färgrika skidset med massor av härliga mönster, som barnen kommer att älska.
 
Alternativt kan du även själv titta efter en skidjacka för barn och ett par skidbyxor för barn. Det kan vara en fördel, om man själv vill kunna bestämma till 100% hur man ska kombinera den skidjacka och skidbyxor som man vill ha. Det kan dock vara något dyrare att sätta ihop sin egen kombination. så om du önskar att spara lite pengar när du ska köpa skidkläder till barnen, så kan vi rekommendera att du väljer ett färdigt ihopsatt skidset för barn här på denna sidan.
 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti