Mössor och pannband för barn

Hos Skidresor har vi ett mycket stort sortiment av huvudbeklädnad för barn och juniorer. I denna kategori kan du hitta vårt stora sortiment av mössor och pannband för barn, som finns i många olika modeller, färger och storlekar. Vi har en skidmössa, en beanie eller ett pannband för barn i alla åldrar och vi säljer produkter i alla prisnivåer. I vårt sortiment kan du också hitta halsvärmare och balaklavor för barn.

Det är viktigt att ditt barn är utrustad med en varm mössa eller ett pannband – vare sig man är på skidsemester eller om barnet bara är ute och leker på förskolan. Huvudet avleder största delen av barnens kroppstemperatur, så det är viktigt att hålla barnens huvuden varma om man vill undvika att de fryser. Hos Skidresor säljer vi mössor och pannband till pojkar och flickor med snabb leverans och 100 % prisgaranti.Billiga mössor för barn

Alla som är föräldrar har för länge sedan insett att det inte är billigt att ha barn. De behöver en massa kläder och utrustning som hela tiden ska förnyas eftersom de växer ur det. Därför är det skönt när man ibland kan göra ett bra köp och spara lite pengar. Det kan du hos Skidresor när du köper mössor och pannband till ditt barn. Vi erbjuder nämligen fyndpriser så att du inte ska betala för mycket när du ska köpa skidkläder till ditt barn. Det betyder bland annat att du ofta kan hitta ett bra erbjudande på en billig barnmössa eller ett pannband som kostar så lite som 49 kronor.

Hos Skidresor har vi ett brett sortiment från populära och kända märken. Du kan exempelvis hitta mössor och pannband från Helly Hansen, Cairn och Kama i härliga material som akryl, polyester, fleece och merinoull. Sortimentet består dock inte bara av vanliga mössor och pannband för barn. Vi har varianter av alla typer och kan erbjuda dig både beanies, kepsar, skidmössor med tofs och andra former för barnmössor i flera färger och storlekar.

Vi erbjuder snabb leverans och 100 % prisgaranti på din barnmössa och ditt pannband för barn. I vårt sortiment hittar du också mössor för herr och pannband för dam. Dessutom är det en bra idé att köpa ett par varma skidhandskar för barn, så att de inte fryser om sina händer på skidsemestern.

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti