Halskragar och skidmasker för barn

Oavsett om det är till en skidsemester eller bara till att använda i den svenska vintervardagen hittar du här pannband, mössor och handskar till alla tillfällen och temperatur. Mössor och skidhandskar är lika användbara till promenader i det svenska vintervädret som till slalombacken. Köp ett par bra skidhandskar, så har du gjort den första investeringen till en bra skidsemester och en roligare skidsemester för dig och dina barn.

Du kan också köpa mössar, halskragar, balaclavor och pannband till herr og dam 

Halsvärmare och balaklavor till barn

Tubhalsdukar, buffar, ansiktsmasker och balaklavor – det finns många namn på de plagg vi tar på huvudet eller som halsvärmare på skidsemestern. Buffar är ett rörformat tygstycke som dras över huvudet och värmer halsen, medan balaklavor är namnet på samma sak men de har dock en mössdel som täcker huvudet. Allt efter hur mycket man fryser på skidsemestern kan man alltså lätt täcka till och skydda sig mot väder och vind, så att det bara finns ett hål till skidglasögonen så att man ser ut på pisterna. Urvalet av buffar och balaklavor är stort och du kan välja bland härliga material som ull, akryl, konstmaterial och fleece.

Billiga buffar och balaklavor till barn

Det är naturligtvis lika användbart bland barn som bland vuxna och framförallt barn kan med fördel ha en halsvärmare runt halsen för att stänga ute vinden eller en balaklava att ha på huvudet under hjälmen. Skidåkning är bara roligt om varken barn eller vuxna fryser. Det är skillnad på de balaklavor eller buffar som är till barn och vuxna. Till barn är storlekarna mindre och urvalet är mycket roligare och färggladare. Det finns både buffar och halsvärmare med roliga mönster till barn, coola balaklavor till både tjejer och killar och helt neutrala färger om man gillar det bäst. 

Oavsett om du är på jakt efter en färgglad halsvärmare eller en extra varm balaklava till barnen så är sortimentet stort hos Skidresor. Här är du alltid garanterad härliga kvalitetsbuffar och balaklavor till familjen yngsta. Dessutom får du också alltid marknadens bästa pris med vår 100 % prisgaranti. 

Du kan också hitta ett stort urval av balaklavor och halsvärmare till kvinnor och män här - så är hela familjen garanterad att slippa frysa om huvudet och halsen på skidsemestern. 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti