Skidhjälmar med visir för barn

Här hittar du hela vårt sortiment av skidhjälmar med visir för barn där du kan hitta olika färger och designs. Det blir mer och mer populärt att köpa en skidhjälm med visir till skidsemestern och det är inte så konstigt. Visirskidhjälmar är nämligen särdeles praktiska och funktionella eftersom man kombinerar skidglasögon med en skidhjälm i en och samma produkt. Du sparar därför ofta pengar när du köper en visirskidhjälm för barn eftersom du bara ska köpa en produkt.

Hos Skidresor säljer vi skidhjälmar med visir för barn till mycket bra priser. Vi erbjuder 100 % prisgaranti och har dessutom snabb leverans. Våra skidhjälmar har många smarta och funktionella detaljer - bland annat bra justeringsmöjligheter, god ventilation samt härlig komfort och värme för huvudet. Du också se vårt sortiment av vanliga skidhjälmar för barn.

Alla skidhjälmar med visir är säkerhetsgodkända till skidåkning och snowboard efter gällande standarder. 

Skidhjälm med visir till barn

Det har med tiden blivit en självklarhet att alla har skidhjälm på sig under skidsemestern och det gäller naturligtvis också för barnen. Det kan vara en utmaning att få ordning på all utrustning, som en skidresa kräver, till familjens yngsta . Men man kan göra alltsammans lite lättare för en själv om man väljer en skidhjälm med visir till barnen. Skillnaden mellan en vanlig skidhjälm till barn och en skidhjälm med visir till barn är egentligen bara att sistnämnda har skidhjälm och skidglasögon i ett. Det har de senaste åren blivit ganska populärt bland skidåkare och framförallt till barn är det väldigt smart. Därmed är det slut med att oroa sig för att man ska tappa bort skidglasögonen, glömma dem i raststugan eller att man får in snö innanför glaset så att resten av dagen blir en dag med halvdålig sikt. Dessutom är det också lättare att sluta helt tätt, så att kyla och snö inte kan komma in samtidigt som det är behagligare för barnet att inte ha tajta skidglasögon som sitter åt.  

Billig skidhjälm till barn

Förutom de praktiska fördelarna när man åker skidor i backarna, så är det också en billigare lösning att välja en skidhjälm med visir till barnen. De ska ju ändå ha en skidhjälm, men med en visirhjälm slipper ni investera i skidglasögon bredvid. Ni ska maximalt ha en extra lins till visiret, så att skidglasögonen kan bytas efter vädret. 

Hos Skidresor säljer vi kvalitetsskidhjälmar med visir till barn från Cairn och Uvex, som är märken som specialiserar sig på både skidglasögon och skidhjälmar. Du hittar dessutom skidhjälmar med visir till barn till ett bra pris eftersom vi alltid erbjuder 100 % prisgaranti och full returrätt. 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti