Halskragar och balaclavor för herr

Oavsett om det är till en skidsemester eller bara att använda i vardagen, hittar du här pannband, mössor och halskragar till alla tillfällen och temperaturer. Mössorna är lika användbara till promenader i den svenska vintern, som de är på pisterna.

Praktisk halskrage som håller halsen varm

Ett särdeles bra, men även lite bortglömt sätt, att hålla värmen på är med en halskrage, även känd som en bandana eller nackvärmare. Halskragen är välkänd inom motorcykelvärlden eftersom den inte tar lika mycket plats som en halsduk och därför är lätt att gömma under hjälmen. Du hittar ett stort urval allt från billiga halskragar till lyxiga skidmössor i GORE-TEX®. Det finns dessutom ett stort urval i balaclavor, till när det är riktigt kallt och du ska packas in ordentligt eller att användas som hjälmmössa under din skidhjälm.

Kom ihåg skidmössan - 90 % av värmen förloras från huvudet

Det finns ett talesätt om att man ska hålla huvudet kallt... det gäller dock inte just i denna kategori. Utan en mössa på huvudet kommer du förlora 90 % av din kroppsvärme, därför är det viktigt att huvudet hålls varmt, när du vistas i snö och blåst. Här hittar du ett stort urval av skidmössor och vändbara beanies från exempelvis Kama samt balaclavor till barn. Både till vintern här hemma och i backarna har grovstickade mössor blivit mer och mer populära och du hittar ett stort urval av stickade mössor till honom och henne, de grovstickade mössorna är exempelvis i stil med de du kanske har sett den danska kronprinsessan Mary använda. Som ett alternativ till mössan hittar du även ett stort urval av pannband i mikrofiber, fleece, ull och softshell nedanför.

I vårt sortiment hittar du också mössor, halskragar och balaclavor till dam och barn

Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar måndag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti