Skidryggsäckar med ryggskydd

Om du tidigare har åkt skidor med ett separat ryggskydd tillsammans en ryggsäck, så upptäcker du snabbt att det inte är så bekvämt i längden. Därför rekommenderas en skidryggsäck med inbyggt ryggskydd. Alla ryggsäckar/ryggskydd är säkerhetsgodkända, så du behöver inte oroa dig för att det ska vara dålig kvalité.

Skidryggsäckar i olika storlekar

Många skidåkare vill inte använda en ryggsäck eftersom den tar mycket plats. Vi har därför ett extra stort utbud av modeller från 12 liter och uppåt. De små modellerna märks nästan inte alls och samtidigt kan du ta med vatten, en extra tröja eller något annat. Om du vill ha en större modell får du plats med den nödvändiga lavinutrustningen (LINK) plus något mer såsom extra handskar, kamera, skins etc. Många av skidryggsäckarna har en mängd smarta funktioner och möjligheter att fästa skidorna på sidorna eller baksidan, samt isyxor, skidhjälm osv. På de flesta modellerna är ryggskyddet avtagbart. Om du vill använda skidryggsäcken i vardagen kan du ta bort ryggskyddet, så får du en vanlig ryggsäck som inte är så stel.

Ortovox Free Rider

Vår bästsäljande ryggsäck med inbyggt ryggskydd är Ortovox Freeride-serien. Rygsäcken är gjord i olika längder för att passa alla människor, samtidigt har den en fantastiskt bra passform och en mängd möjligheter och gott om utrymme.

Dakine ryggskydd skall köpas separat

Dakine har tillverkat flera av sina ryggsäckar så att du kan sätta in ett certifierat ryggskydd i ryggsäcken om du vill. Ryggskyddet följer inte med när du köper ryggsäcken, men det kan köpas till separat. Det är en bra idé att köpa det separata Dakine Impact Spine Protector ryggskyddet eftersom du för en blygsam summa, få ett godkänt ryggskydd som ger ryggsäcken det optimala skyddet, både när du åker skidor och MTB. Ryggsäcken kan även användas utan ryggskyddet, om du vill använda den till skolan, arbetet, gymmet, etc.

Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Storlekar (klicka på storlekarna)

12L 14L 16L 18L 20L 22L 24L 25L 26L 35L 36L L/XL M/L S/M OneSize 

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti