Skidryggsäckar med ryggskydd

Om man tidigare har åkt skidor med ryggskydd och ryggsäck samtidigt så vet man att det inte är särskilt behagligt i längden. Därför kan vi rekommendera att man kombinerar de två och köper en skidryggsäck med inbyggt ryggskydd. Detta är en bra lösning om man ofta har en ryggsäck med på skidturen.

Skidresor har ett stort urval av skidryggsäckar med ryggskydd från bra märken, så som Dakine, Ortovox och Pieps. Ryggsäckarna finns i många coola designs, färger och storlekar där det garanterat finns en som passar till dig och dina behov. De finns i många olika prisklasser. Dessutom säljer Skidresor även vanliga ryggskydd, som säljs separat utan ryggsäck.

Notera att det inte medföljer ryggskydd till ryggsäckarna från Dakine. De ska köpas separat.

Alla våra ryggsäckar med inbyggt ryggskydd är säkerhetsgodkända efter gällande standarder för skidåkning.Skidryggsäckar med inbyggt ryggskydd

Det är en väldigt bra idé att skydda sig själv med ett ryggskydd när man är ute och åker skidor. Det kan ske allvarliga olyckor som kan få katastrofala följder om man har otur. Det behöver inte vara ens egen skuld. Många skidolyckor förorsakas på grund av missförstånd med andra skidåkare eller vid tillfälligheter. Därför bör man ha ett ryggskydd på sig oavsett hur bra och kontrollerad skidåkare man anser sig vara.

Om man är typen som ofta åker skidor med ryggsäck är det inbyggda ryggskyddet i en ryggsäck den bästa lösningen. Här kombineras de två produkterna på ett smart sätt eftersom det är behagligt att åka med samtidigt som skyddet ger det optimala skyddet av ens rygg.

De flesta modeller, som säljs på Skidresor har ett löstagbart ryggskydd, som lätt kan plockas bort från väskan/ryggsäcken om det skulle behövas. Det är väldigt praktiskt om man vill använda ryggsäcken till vardags så att den inte är så stel.

Ortovox Free Rider

Den populäraste av alla ryggsäckar med ryggskydd är Free Rider-serien från märket Ortovox. Ryggsäcken görs i flera olika längder och storlekar, så att den passar till alla personer. Dessutom har den en fantastisk passform och massor av utrymme som ger bra möjligheter att använda väskan.

Skidresor säljer Free Rider-serien i många olika färger och erbjuder det billigaste priset med 100 % prisgaranti.

Väska med ryggskydd från Dakine

Dakine väskor har en sådan uppbyggnad att man kan sätta i certifierade ryggskydd i ryggsäcken. Detta ryggskydd medföljer inte automatiskt i köpet av en Dakine väska, utan det ska istället köpas separat. Detta är en bra idé att göra eftersom man för relativt få pengar kan få ett godkänt ryggskydd som ger bra skydd och säkerhet när man åker skidor och MTB.

Väskorna från Dakine kan också användas utan ryggskydd om man vill använda ryggsäcken till skola, jobb, sport eller annat till vardags. Skidresor har dessutom många andra ryggsäckar på lager från många kända märken. Dessa kan användas till både skidåkning och till vardags.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti