Kilpi

Kilpi fritidskläder, samt skid- och snowboardkläder, är kläder som kvalitets- och prismässigt ger valuta för pengarna. Vi har genom ett särskilt avtal fått möjligheten att köpa ett större parti skidkläder och fritidskläder från Kilpi-fabriken och kan därför sälja kläderna här till mycket fördelaktiga priser. Även om priserna för de flesta jackor och byxor är låga så observera membran som i vattenresistens på flera av varorna når 15 000 mm (vattenpelartryck) och har en andningsförmåga på 13 000 mvt. Med andra ord, superbra material till ett riktigt bra pris.

Färgglada eller klassiska skidkläder - Kilpi har allt

Förutom att vara ett märke som levererar otroligt hög prisvärd kvalitet är vi också riktigt glada för att Kilpis design har allt från de klassiska enfärgade skidjackorna med bra funktionalitet, till mer spralliga och färgsprakande modeller med mönster, rutor och ränder till dig som vill ha ett mer färgglatt skidset.

Snygga skidfleecetröjor

Som mellanlager är en skidfleecetröja ett bra val. Det finns modeller till såväl barn som vuxna och priserna börjar från 155 kr.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti