Nikwax

Vi erbjuder ett brett urval av Nikwax produkter med prisgaranti till impregnering av kläder. Dessutom tvättmedel som inte förstör de membran som sitter i skidkläderna. Så ska jackan vara vind- och vattentät efter tvätt, så använd ett tvättmedel som är gjort till en teknisk jacka, det kan exempelvis vara Nikwax Tech Wash. Har impregneringen/vattentätheten blivit dålig med tiden finns det även medel till återimpregnering av kläder med membraner.

Gröna = Till rengöring och tvätt

Oavsett om det är en dunjacka, ull eller en jacka med exempelvis GoreTex membran du ska tvätta kan du hitta ett tvättmedel som är perfekt till ändamålet. Produkterna till tvätt/rengöring kan du grundläggande känna igen på att de är i gröna flaskor (etikett/lock).

Lila = Till impregnering

De lila produkterna som exempelvis Nikwax Softshell Proof, är till återimpregnering av kläderna. Det finns varianter till allt från fleece till softshells och beklädning med membran - exempelvis skidkläder och regnkläder, där det används Nikwax TX-Direct wash-in.

Läderfett till handskar

Behöver skidhandskarna få en omgång läderfett efter flera års slit, eller till att göras mer smidiga, så finns läderfett och conditioner även i sortimentet från Nikwax.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti