Lenz

Är du på jakt efter värmeprodukter i toppkvalitet, så hittar du inte bättre än Lenz. Sedan 1987 har de specialiserat sig i att göra innovativa värmeprodukter som skidstrumpor, handksar och västar med värme, så du inte kommer till att frysa. 

Lenz är idag mest kända för deras populära Lenz Heat Socks. Det är värmestrumpor/strumpor med värme (som kan styras från din mobiltelefon), de ser till att du inte kommer till att frysa om dina tår. De kommer med ett batteri så du får värme upp till 14 timmar på en enkel uppladdning samt flera för olika värmeinställningar. 

Lenz produkter lämpar sig perfekt till vardag, dårlig blodcirkulation, jakt eller skidsemestern - speciellt för dem som alltid fryser.  

Lenz – specialist i värmeprodukter til skidsemestern

Lenz startades år 1987 och sedan dess har märket blivit synonymt med funktionalitet och kvalitet bland människor från hela världen. Lenz är kända för sina innovativa värmeprodukter, som kan användas i alla kalla situationer – och passar perfekt att packa ner i väskan när man ska på skidsemester. Alla Lenz textilier till produkterna har utvecklats och tillverkats i Europa. Förutom strumpor och handskar, så tillverkar Lenz även sko- och pjäxvärmare som är väldigt praktiska att värma skidpjäxorna med under skidsemestern. 

Nyskapande skidstrumpor och handskar från Lenz

Produkter från Lenz är innovativa och nyskapande både inom strumpor och handskar, som är perfekta till kalla skiddagar. Med en värmeprodukt från Lenz kan du själv reglera hur mycket värme du exempelvis vill ha i strumporna. Både skidstrumpor med värme och handskar med värme kan med bluetooth kopplas till din smartphone via Lenz Heat App, varifrån du lätt kan skruva upp och ner för hur varma eller kalla dina händer och fötter ska vara. Hos Lenz görs utvecklingen av värmeprodukter med en ”Learning by doing”- inställning som hjälper till att återdefinera standarden eftersom drivkraften ligger i en vision om att stötta människor i att nå deras mål med Lenz-produkter.

Värmestrumpor och värmehandskar i hög kvalitet

Enkel design, komfort och hög kvalitet går upp i en högre enhet när man väljer skidstrumpor eller skidhandskar från Lenz. Förutom att kunna tillföra mer extra värme än vanliga skidstrumpor eller handskar så är alla Lenz produkter i riktigt bra och värmande kvalitet, och kan även användas utan extra värme. 

Fördelen med värmeprodukterna från Lenz är dessutom att de inte bara kan användas under skidsemestern. Värmestrumporna kan till exempel också användas vid trädgårdsarbete i gummistövlar eller under en långpromenad en kall höst- eller vinterdag hemmavid. 

Lenz strumpor, handskar och pjäxvärmare med prisgaranti

Ska du lägga till lite extra värme till din skidsemester eller vardag så kan du hos Skidresor hitta ett stort urval av skidstrumpor med värme, handskar med värme och pjäxvärmare från Lenz. Du får alltid 100 % prisgaranti och full returrätt. 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti