Ryggskydd för barn

Du bör köpa ett ryggskydd för barn om du vill att ditt barn ska ha maximalt skydd på er nästa skidsemester. Säkerheten på pisten är viktig och det gäller framförallt att skydda de minsta, eftersom barn på grund av dess storlek lätt kan involveras i en stört där andra skidåkare inte har förbisett dem.

För varje år som går blir det mer och mer populärt att använda ryggskydd och priset på ett bra och säkert ryggskydd har blivit mer överkomligt. När man tittar vad det potentiellt kan rädda är det värt hela investeringen. Förutom ett ryggskydd ska du självklart också köpa en skidhjälm för barn.

Hos Skidresor har vi 100 % prisgaranti och vi säljer de bästa modellerna från kända märken som Salomon, Cairn och Atomic. Hos dessa tillverkas det komfortabla och flexibla ryggskydd som ger maximalt skydd på pisten. Du får dessutom snabb leverans.

Alla ryggskydd på Skidresor är godkända till skidåkning efter tillämpliga standarder.Ryggskydd skyddar barn mot allvarliga skador

Det är ett riktigt bra beslut att ha ryggskydd när man åker skidor. Det gäller framförallt för barn och unga som fortfarande har hela livet framför sig. Det skulle vara förfärligt att hamna i rullstol eller liknande som resultat av att man inte hade det nödvändiga skyddet på sig vid en skidolycka.

Ryggskydd har turligt nog blivit mer och mer populära och för varje år upplever vi en ökad efterfrågan efter dem. Nu är det inte längre bara de professionella skidåkarna och våghalsarna som åker med ryggskydd. Det gör alla, från de rutinerade äkta makarna, den blixtsnabbe mannen i trettioårsåldern till de minsta barnen som är iväg på den första skidsemestern.

Ett ryggskydd kan potentiellt skydda mot allvarliga ryggskador till följd av att man exempelvis blir påkörd bakifrån eller gör en ordentlig vurpa.

Hos Skidresor säljer vi inte bara ryggskydd för barn och unga. Vi har naturligtvis också ryggskydd för vuxna, dam och herr som behöver skydd när de är ute och åker skidor. Här säljer vi kända och säkra märken som Head, Alpina, Poc och Dakine.

Billiga ryggskydd till barnens skidsemester

Det är sällan en bra idé att spara på säkerheten, men när du handlar hos Skidresor kan du med ro i själen göra det. Vi säljer nämligen ryggskydd av riktigt hög kvalitet till mycket låga priser. Vi kompromissar inte med kvaliteten eller säkerheten - alla våra ryggskydd är tillverkade av bra material från erkända märken. Vi går dock på kompromiss med priset. Här erbjuder vi dig nämligen riktigt bra priser, där vi till och med ger dig 100 % prisgaranti, så att du är säker på att köpa ett ryggskydd till marknadens bästa pris.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti