Gummistövlar

Här kan du se vårt urval av gummistövlar för dam och herr. Vårt sortiment av gummistövlar är inte världens största, vi har istället valt att fokusera på några enstaka modeller av riktigt bra kvalitet. Alla våra gummistövlar är av märket Tenson, ett välkänt och populärt svenskt märke som producerar produkter där man får mycket kvalitet för pengarna.

Våra gummistövlar håller självklart vattnet ute så att man kan hålla fötterna varma och torra. Men det är även viktigt att gummistövlarna är sköna och bekväma att gå i, så vi har valt ut några modeller med riktigt bra komfort. Hos oss på Skidresor.com kan du även hitta regnkläder för hela familjen:

Regnkläder dam - Regnkläder herr - Regnkläder barn 

Gummistövlar av god kvalitet

Var förberedd på regnet och undvik våta fötter med ett par ordentliga gummistövlar. Oavsett om du ska cykla till jobbet, jobba i trädgården eller ska i väg på festival, så är det alltid en bra idé att have ett par gummistövlar redo om himlen skulle öppna sig.  

Gummistövlar till hela familjen

Vi har hos Skidresor valt att begränsa vårt utbud av gummistövlar, så att våra kunder lätt kan hitta det par de behöver. Vi tycker att en gummistövel både ska vara vattentät, hålla värmen inne och inte minst hålla länge. Därför har vi valt att fokusera på gummistövlar av kvalitet från utvalda märken. Helly Hansen och Tenson är båda erkända och bra tillverkare inom regnkläder och gummistövlar, som ger kunderna kvalitet för pengarna. Dessutom lägger båda märkena stor vikt på att ett par gummistövlar också ska vara bra att gå i, så varken barn eller vuxna får ont i fötterna de dagar det regnar.

Håll värmen i gummistövlar

Vi tycker att man ska kunna använda gummistövlar året runt. Oavsett när på året det regnar så ska man kunna hålla värmen. I synnerhet barn som leker ute kan ha mycket glädje av ett par ordentliga gummistövlar, både eftersom de är vattentäta och håller värmen men även för att de är lätta att göra rent efter en lerig dag på förskolan. Under vinterhalvåret är ett tips att använda varma skidstrumpor med ull till barn i gummistövlarna eftersom man på så vis kan isolera och behålla ännu mer värme.  

Köp gummistövlar med prisgaranti

När du köper ett par gummistövlar hos Skidresor kan du vara säker på att du får ett par gummistövlar som inte bara är vattentäta utan även är sköna att gå i. Dessutom får du marknadens bästa pris på gummistövlar eftersom vi alltid har 100 % prisgaranti. Det gäller oavsett om du letar efter gummistövlar till damer, gummistövlar till herrar eller gummistövlar till barn.  

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti