Skidglasögon för glasögonbärare (OTG)

Skidglasögon till glasögonanvändare är den perfekta lösningen för dig som inte använder kontaktlinser men ändå vill kunna ha dina glasögon under dina goggles. Tidigare har det varit svårt att hitta ett par ski goggles som sitter bra när man har glasögon, men så är det som tur är inte längre. Nu finns det massor av möjligheter när det gäller stora skidglasögon med utrymme till ett par glasögon under linsen.

Denna typ av skidglasögon bär ofta beteckningen OTG, som står för "Over The Glasses". Det betyder att dessa ski goggles är tillverkade för att det ska finnas utrymme för glasögonglas och bågar. Du kan också välja ett alternativ som skidhjälmar med visir som är en vanlig skidhjälm med inbyggt visir som kan fällas ned framför ögonen. Här finns det gott om plats till dina glasögon.

Skidresor har Sveriges största sortiment av stora skidglasögon till glasögonanvändare, där vi erbjuder 100 % prisgaranti och snabb leverans på alla skidglasögon i sortimentet.OTG skidglasögon för dam och herr

Det kan vara besvärligt att hitta rätt skidglasögon om du använder glasögon till vardags. Det är inte alla ski goggles som är tillräckligt stora så att man kan ha sina vanliga glasögon under dem och det gör att du istället ska ha kontaktlinser. Det är det många som inte har lust med och som tur är finns det ett alternativ till dem. Istället kan man nämligen köpa några special OTG skidglasögon, där du kan ha dina vanliga glasögon under dina skidglasögon. Det är smart.

Hos Skidresor säljer vi kända märken inom glasögonvärlden. Vi har ett stort och brett sortiment av skidglasögon från exempelvis Dragon, Oakley och Demon. Vi säljer naturligtvis även vanliga ski goggles till folk som inte använder glasögon.

När man nämner OTG skidglasögon är det många som i början inte förstår vad förkortningen står för, men det är egentligen ganska simpelt. OTG är engelska och betyder bara "Over the glasses" - alltså skidglasögon som man kan ha ovanpå sina vanliga glasögon, så att man har dem på sig samtidig. Den enda skillnaden på vanliga skidglasögon och OTG glasögon är storleken. De som du ska ha över dina glasögon är naturligtvis större än vanliga skidglasögon, men det är också den enda skillnaden.

Hos Skidresor säljer vi det största urvalet av ski goggles för glasögonanvändare och vi har något för alla smaker. Oavsett om du är man eller kvinna har vi skidglasögon som klär dig och din outfit.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti