K2

K2 har med framgång specialiserat sig i skidor och skidutrustning. De gör skidor till alla typer av skidåkare och till all slags terräng. Vi har ett blandat sortiment av både damskidor och herrskidor till skidåkare på olika nivåer. K2s produkter är en kombination av skoj och teknologi. På K2-fabriken arbetar de innovativt och med den nyaste tekniken. 

K2 Sports

K2 har fått sitt namn efter världens näst högsta berg, endast Mount Everest är högre. Det är ett väletablerat märke inom actionsport med särskilt fokus på skidor och snowboard. K2 är framförallt berömda för sitt innovativa tillvägagångssätt för att skapa skidor och pjäxor av högsta kvalitet. K2 var bland de första som lanserade skidor med fiberglas, som inte vägde så mycket och som var lättare att styra nedför backen än trä- och metallskidor. Det var ett innovativt tillvägagångssätt och som fortfarande används i K2:s produkter.

Skidor till freeride, freestyle och all mountain

K2 tillverkar kvalitetsskidor som kan användas över hela berget, men deras specialområde är att göra de bästa skidorna till freeride, freestyle och all mountain. Därför finns det hos K2 skidor till alla som också gärna vill ha utmaningar när de åker skidor på pisterna. Till freeride-skidåkning har K2 utvecklat breda skidor och de var ett av världens första märken som använde rocker i sina skidor. K2 var i samarbete med Shane McConkey med till att utveckla och finjustera rocker-teknologin som sedan har revolutionerat skidtillverkningen världen över. K2 är därför om någon en frontlöpare inom skidvärlden. 

K2 pjäxor

Det är inte enbart kvalitetsskidor som finns hos K2, det finns dessutom många olika sorter och modeller av pjäxor till både damer och herrar. Precis som med skidor är deras mission vad gäller skidpjäxor att arbeta innovativt för att ge skidåkare bästa möjliga utrustning till den bästa möjliga upplevelsen på berget. K2 gör både skidpjäxor till damer och herrar, till olika nivåer och med olika flex. Gemensamt för alla skidpjäxorna är att de har ultrahög komfort och kvalitet.  

Köp K2 skidutrustning med prisgaranti

Hos Skidresor har vi ett brett urval av K2, oavsett om du letar efter pjäxor till kvinnor eller pjäxor till män. Du kan tryggt beställa hem dina nya skidpjäxor och testa dem i vardagsrummet, för vi garanterar marknadens bästa pris med vår prisgaranti och du får alltid gratis frakt på pjäxor. 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar onsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti