Väskor och ryggsäckar

Vi har ett stort urval av såväl väskor till transport av skidutrustning och kläder, samt ryggsäckar att använda under skidåkning oavsett om du gillar utförsåkningsutmaningar eller längdskidåkning på fjället med en god matsäck och termos i ryggsäcken.

Skidfodral/skidväska och pjäxbagar

Det finns ett stort urval av pjäxbagar till förvaring av skidpjäxor. behöver du i stället en resväska till att skydda dina skidor, så kan du med en skidväska eller ett skidfodral transportera dina skidor säkert under hela skidsemestern. Fra de kända märker som Haglöfs og Ortovox till de prisbilliga alternativen från 4F och Accezzi, där du får mycket funktionella väskor i kvalitetsmaterial, men i en helt annan prisnivå. Ta exempelvis en titt på den dubbla skidväskan med hjul som är perfekt till paret som reser och behöver en skidväska med plats till två par skidor.

Ryggsäck med inbyggt ryggskydd

En spännande ryggsäck i sortimentet är Ortovox Free Rider serien. Ryggsäckar med inbyggt ryggskydd en unik kombination av ryggsäck och skidryggskydd. Genial uppfinning till dig som ändå alltid åker med ryggsäck och gärna vill ha ett ryggskydd. Ortovox är skidryggsäckens svar på Ferrari och vi säljer ett stort urval av Ortovox ryggsäckar.
Öppna filter

Markera (klicka på märkena)

Pris (justera nedan)

kr. - kr.