⚡ Gigantisk REA - Allt ska bort - Mer än 150.000 extra prissänkta varor ⚡

Cairn

Cairn är ett franskt företag som sedan år 1994 har tillverkat säkerhetsgodkända produkter som ska ge dig en bättre upplevelse i snön. Med skidhjälmar från Cairn får du ett huvudskydd i form av en skidhjälm med visir/inbyggda skidglasögon. Du får en skidhjälm i bästa kvalitet med alla de nödvändiga säkerhetscertifieringarna, förutom det kan du få skidhjälmar med flera olika visir. Många av modellerna har 2 visir, så du har skidglasögon till bra väder samt till mulet väder. Skidhjälmarna med de inbyggda skidglasögonen har en bra passform och alla modeller har ett wheelfit-system som säkrar den bästa passformen.

Ser man skidhjälmarna som ett paket av hjälm + skidglasögon, så hittar du inte samma pris till samma kvalitet om du ska köpa både skidglasögon och en skidhjälm separat. Framförallt inte när man tänker på att du får två slags visir/glas med i köpet till flera av Cairns skidhjälmar. Vanliga skidgoggles med 2 linser kostar mer än en Cairn skidhjälm med visir kostar.

Är du glasögonbärare till vardags kan en skidhjälm med visir klart rekommenderas eftersom du får plats till dina glasögon under. Det är inte konstigt att man ser fler och fler skidåkare med skidhjälmar med visir.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti