Resväskor

Resväskor

Db Hugger Roller Bag, 60L, Moss GreenFri frakt

Db Hugger Roller Bag, 60L, Moss Green

Designad för mellanstora äventyr
2.999 SEK
Db Hugger Roller Bag, 60L, Moss Green
Db Hugger Roller Bag, 90L, Moss GreenFri frakt

Db Hugger Roller Bag, 90L, Moss Green

Designad för större och längre äventyr
3.599 SEK
Db Hugger Roller Bag, 90L, Moss Green
Db Hugger Roller Bag, 90L, Black OutFri frakt

Db Hugger Roller Bag, 90L, Black Out

Designad för större och längre äventyr
3.599 SEK
Db Hugger Roller Bag, 90L, Black Out
Db Hugger Roller Bag, 60L, Black OutFri frakt

Db Hugger Roller Bag, 60L, Black Out

Designad för mellanstora äventyr
2.999 SEK
Db Hugger Roller Bag, 60L, Black Out

Trolleys och kabinväskor på hjul

Det är mycket praktiskt att ha en trolley eller en resväska med hjul under botten. Om du ska på en lång resa och ska transportera mycket bagage är det mycket användbart att ha en resväska man kan dra längs golvet. Det ger fler möjligheter för dig och ger mer rörlighet - till exempel om du ska gå långt vid ankomst till din destination, eller om du ska släpa runt på bagaget på flygplatser och tågstationer.

Trolleys och väskor på hjul är dessutom väldigt rymliga och ger bra möjligheter för att packa en massa kläder och föremål i din väska. Ofta är det också bra fack i dessa resväskor, vilket ger stor flexibilitet, när du ska packa till resan.

De flesta av våra väskor och trolleys har två eller fyra hjul under botten samt ett handtag i toppen, som kan dras upp och ned. En del fungerar också som dufflebag som kan transporteras i handen om det inte är mycket bagage inuti.

Vilken resväska med hjul ska du köpa?

Det kan ibland vara svårt att genomskåda vilken resväska med hjul man bör köpa. Detta är synnerligen svårt om sortimentet av trolleys och resväskor är stort och man inte helt vet vilka behov man har. Det första du ska göra är därför att analysera vilka behov din resväska ska uppfylla. Du ska bland annat fundera på hur stor din resväska med hjul ska vara. Ska det bara vara en liten kabinväska som kan användas som handbagage på en kort affärsresa eller ska du få rum men massor av kläder och souvenirer eftersom du ska på en lång resa till Asien?

Här hos Skidresor har vi alla storlekar så att du både kan hitta en liten kabinväska med hjul och en stor roller bag som kan innehålla mer än det de flest flygbolag tillåter av bagage. Vi säljer märken som Helly Hansen och Dakine.

Du kan få fantastisk rådgivning till köp av en roller bag om du kontaktar vår kundtjänst. De hjälper dig gärna att hitta rätt trolley eller väska till dig, så att du får med dig helt rätt resväska med hjul på din nästa resa. Du får dessutom snabb leverans och 100 % prisgaranti när du handlar hos Skidresor. Så det finns ingen anledning att inte göra ditt nästa köp av en resväska med hjul här.

 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.