☔ Rea på regnkläder - Över 200 prissänkta modeller - Spara upp till 63% här

Demon

Demon skidglasögon och solglasögon är speciellt utvecklade till skidåkning. Solglasögonen har antingen utbytbara linser eller linser som själva anpassar sig de aktuella ljusförhållandena. Det är naturligtvis dubbla linser i skidglasögonen som förebygger imma och skidglasögonen är alla kompatibla med skidhjälm.

Skidgoggles med polariserade linser

De senaste åren har polarisade linser blivit vanligt i skidglasögon. De polariserade linserna tar bort reflexioner från vattniga ytor, det är exempelvis mycket nyttigt när man åker på vattnet (i form av snö). Men även orsaken till att polariserade linser i början ofta blev sedda i solglasögon använda av lustfiskare och liknande. Demon Matrix skidgogglen hör till bland marknadens billigaste skidglasögon med polariserade linser.

Solglasögon med utbytbara linser

Demon har även flera modeller solglasögon med utbytbara linser. Så kan det bytas beroende på ljusets styrka, är det molnfritt, dimmigt eller något helt tredje. Särskilt populär är Demon 832 solglasögonen som finns i flera varianter, en modell med utbytbara linser/glas, en med läsfält (primärt till cykling) samt inte minst modellen med photochromatiska linser, som själv anpassar sig mängden av ultraviolett ljus som kommer.

Demon skidglasögon korad som "Bäst i test"

Demon Matrix skidglasögon har korats till de bästa skidglasögonen i gratistidningen 24timers skidglasögon-test. Väsentligt dyrare skidglasögon slogs av Demons billiga skidglasögon. Segern i testet underbygger bara den kunskap vi redan har om märket generellt. Nämligen att Demon gör kvalitets skidglasögon till ett bra pris.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti