Helly Hansen

Helly Hansen är en symbol för skandinavisk design och kvalitet. Här hittar du skidunderställ, skidtröjor, skidbyxor och mellanlagersplagg i den kända Helly Hansen-kvaliteten. Norska Helly Hansen har anor sedan år 1877 och har sedan dess tillverkat utrustning till sport och fritid till sjöss och på land.

Skidunderställ från Helly Hansen med prisgaranti

HH-skidunderstället med Lifa-teknologin som fortfarande används i de flesta modellerna, har anor 40 år tillbaka i tiden och är det mest sålda skidunderstället i Norden. Helly Hansen är leverantör till personalstaber i mer än 35 skidområden, som har valt Helly Hansen som skidklädsel till alla slags vinterväder.

W = Dammodeller

Ska du hitta skidkläder åt henne så är modellerna märkta med ett W designade till kvinnor. Vi säljer ett stort urval till såväl män, kvinnor och barn - allt samman med prisgaranti. Hittar du inte det du söker, så kontakta oss gärna.

Väderbeständiga duffelbags/resväskor

De kraftiga duffelbags från Helly Hansen är tillverkade i kraftig nylonpresenning, det gör den till en robust och vattentät, men ändå flexibel väska. Väskorna finns i olika storlekar.
Öppna filter

Pris (justera nedan)

kr. - kr.

Behöver du hjälp

040 606 08 03

(Stängt / Öppnar fredag kl. 8.00)

shop@skidresor.com
Du får svar inom 12 timmar
» Det frågar andra mig om
  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans från 49:- i SE
  • Fri frakt över 1.000:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti