Didriksons

Didriksons är ett gammalt svenskt märke från 1913 som har fokus på att göra produkter som kan hålla kroppen varm och torr, även i de hårdaste väder. De är kända för att göra regnkläder i toppkvalitet och är i dag den största regnklädestillverkaren i Skandinavien.

Didriksons regnkläder är vattentäta från topp till tå och har svetsade sömmar så att det inte kommer in vatten någonstans. Vi har många olika modeller, så att du kan hitta en med precis den vattentäthet och ventilation som du önskar. De gör både regnkläder till vuxna och barn samt snygga damkappor.

PU kontra inte PU

Det finns 2 typer av regnkläder. De som bara är gjorda av polyester och de där yttersidan är tillverkad av polyuretan, som är det som kallas PU. När du ska köpa ett regnställ ska du välja om du vill ha ett med polyester, som har ventilation men inte lika vattentätt. Eller ett PU regnställ som är väldigt vattentätt men är mindre andningsbart. Det som kallas PU är det som är lite gumaktigt, där det andra regnsetet är mjukare. Vilket du ska använda beror på hur du använder dina regnkläder. Är du aktiv och har behov för att fukt kan ledas bort från kroppen, då ska du använda ett regnställ med polyester där ventilationen är hög, således att du inte kommer att känna dig varm och fuktig.

Populära Didriksons modeller

Didriksons Hilde till kvinnor är en populär modell eftersom den har en stilig design och en bra passform. Till män har Didriksons Vivid varit den helt stora vinnaren eftersom man får ett set, med en bra vattentäthet och ventilation kombinerat med en enkel design där man har stor rörelsefrihet, en modell som görs till både män och kvinnor. Vill du inte ha en klassisk regnjacka så rekommenderas en poncho som ser till att du håller dig både varm och torr.


Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti