Softshell jackor för herr

Här hittar du vårt stora sortiment av härliga softshell jackor som kan användas som ytterjacka till skidsemester och många andra tillfällen. Det är en riktigt bra idé att ha en softshell i garderoben eftersom den fungerar i alla slags väder. Detta är framförallt bra i Sverige, där vi ofta har väldigt ombytligt väder där det kan vara svårt att klä sig rätt. Just därför är softshells också bra att använda 8-10 månader om året.

Hos Skidresor har vi allt från de billiga softshells till yppersta softshelljackor från Didriksons och Montane. Vi har många olika modeller, storlekar och färger, så att du med garanti kan hitta den jacka som passar just dig. Om du är på jakt efter softshelljackor för dam, kan du även hitta detta i vårt sortiment.

Vi säljer softshells för män med 100 % prisgaranti och snabb leverans.Softshell jackor för män

En bra softshell jacka är ett väldigt bra val till våren, hösten och småkyliga sommarkvällar. Den er både allsidig och praktisk, vilket gör den fantastisk som alternativ till andra jackor på marknaden. Hos Skidresor har vi många billiga och snygga softshells som kan köpas i många modeller, storlekar och färger.

Du kan använda en softshell i många sammanhang – både till vardags, på fritiden och om du exempelvis ska åka på skidsemester. Softshelljackan är ett måste i alla svenska hem eftersom den är flexibel och kan användas i många slags väder. Framförallt det allsidiga, ojämna och ofta ombytliga svenska vädret gör att det borde finnas en softshell i de flesta garderober.

Vad är en softshell?

Softshells är en beteckning som täcker brett över många slags ytterkläder. De är ofta både vind- och vattenavvisande, men det svänger från modell till modell hur robust jackan är. En del softshells är nästan 100 % vindtäta och vattentäta, medan andra inte är det. De flesta modeller skyddar dock bra om vädret inte är allt för dåligt.

En softshell kan tillverkas i många olika slags material med olika funktioner och slitstyrka. De kan också köpas i många olika prisklasser och hos Skidresor har vi både billiga softshells och lite dyrare softshells i allra högsta kvalitet.

Softshells är andningsbara och vindtäta

Softshell jackor har blivit mycket populära och framförallt på 2000-talet började jackan användas ofta till friluftsaktiviteter. Populariteten beror bland annat på att jackan har väldigt bra andningsförmåga och är vindtät. När man är aktiv, till exempel under klättring och skidåkning, kan man inte undgå att svettas. Här är det riktigt bra med en softshell-jacka eftersom den kan andas och ger möjlighet att bli av med fukten så att du inte är våt invändigt. Om du ska på skidsemester, kan du kolla i vår shop efter skidjackor. Här har vi ett stort urval från många erkända märken.

Oavsett om du går en skogspromenad, cyklar till och från jobbet eller luftar din hund, så är softshell jackan ett bra val för dig. Den kan nämligen tåla olika slags väder och är bra oavsett om solen skiner, om det blåser eller duggregnar – sammanfattningsvis är softshells alltså ett perfekt ytterplagg för män i Sverige, eftersom vi ju har ett väldigt ombytligt väder.

Bra erbjudande på billig softshell för herr

Hos Skidresor kan du vara säker på att alltid hitta ett bra erbjudande och ett bra pris om du är på jakt efter en softshell. Vi har softshells för män från erkända märken som 4F, Haglöfs, DIEL, Kilpi och Didriksons. Kvaliteten på dessa märken är helt i topp, men eftersom Skidresor köper hem stora partier till vårt lager, kan vi sälja dem till väldigt bra priser.

Vi garanterar att du får det bästa priset när du köper en softshell hos oss. Vi har nämligen 100 % prisgaranti där vi matchar alla konkurrenternas priser, så du aldrig behöver betala för mycket genom att köpa via oss. Förutom ett bra pris får du samtidigt full returrätt och snabb leverans, när du köper en softshell eller andra produkter i shoppen.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti