Dakine Heli Pro 24L, Svart

Observera att det inte följer med något ryggskydd till denna väskan. Detta kan köpas HÄR . Väskan kan även användas utan ryggskydd.

Heli Pro 24L är den största ryggsäcken från Dakine's otroligt populära Heli Pro-serie. Det är en mycket rymlig och funktionell ryggsäck som kan användas till så mycket mer än skidåkning. Ryggsäcken har praktiska uppdelningar av fack och fickor och riktigt bra med utrymme med sina 24 liter. Den är främst gjord för skidåkare och snowboardåkare, men fungerar även utmärkt för t.ex. för vandring.

Ryggsäcken har en massa smarta funktioner som bärsystem till ski/snowboard och ficka till dricksystem, fleecefack till skidglasögon. Ut över det kan den spännas tätt in till kroppen med spänne omkring bröst och midja, som gör att väskan sitter behagligt och säkert på din rygg.

Ryggsäcken har dessutom ett fack lämpad till lavinspade + sond, så din lavinutrustning är organiserat och lättillgängligt, om nu olyckan skulle uppstå.

Vi tycker att det är en bra idé att beställa även ett ryggskydd, eftersom du till en liten peng, får ett certifierat ryggskydd till din ryggsäck, så du är väl skyddad när du åker skidor eller mountainbike. Ryggskyddet är dessutom lätt att ta ut ur ryggsäcken när du vill använda ryggsäcken till vardags.

Specifikationer och funktioner:
Specifik skid- och snowboardryggsäck
Horisontellt + vertikalt snowboard stödsystem
Diagonal + A-format bärsystem till snowboard
Fleeceficka för skidglasögon
Räddnings visselpipa vid bröstspännet
Ficka + isolerad genomförning för dricksystem.
Fack för lavinutrustning
Kompatibel med Dakine Spine Impact Protector (finns att köpa till)

Volym: 24 liter
Vikt: 1 kg
Mått: 53 x 31 x 20 cm
Material: 600D polyester
Leveranstid 1-3 vardagar
Fri frakt
14 dagars öppet köp
SEK 1.399:-

Liknande varor

Andra köpte också

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar fredag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti