DeluniDeluni

Deluni

Tekniska Deluni skidkläder till skidsemestern 

Deluni är ett klädmärke som tillverkar tekniska skidkläder till den aktiva skidsemestern. Deluni gör både skidstrumpor och skidbyxor till herr, skidbyxor til dam och barn. Skidkläderna från Deluni ser med sina tekniska egenskaper till så att du på skidsemestern varken ska oroa dig för att ha det för kallt eller för varmt. Skidkläderna från Deluni är värmereglerande och håller din kropp varm oavsett hur kallt det är i backen. Förutom att vara värmereglerande kan skidbyxorna andas och de är vattentäta. Deluni ser till så att du förblir torr hela dagen, oavsett om det är en våt dag med snö och regn, eller om det är av de varmare dagarna.  

Inkluderande filosofi bakom skidkläderna från Deluni

Deluni är ett inspirerande varumärke inom friluftskläder och skidkläder. Deras motivation ligger i att tillverka skidkläder som kan inkludera alla skidåkare oavsett kön, ålder och storlek, samtidigt som de håller fast i den högsta kvaliteten. Deluni vill gärna se till så att alla som bär deras skidplagg kan få en bra upplevelse och kan utveckla sig på skidorna. Det är i tillverkningen av skidkläder hos Deluni dessutom fokus på att välja antibakteriella material som både kan andas och som kan användas av alla, även om man har känslig hud. Delunis stora styrka är att deras kläder både kan användas til vardags och på skidsemestern eftersom design, komfort och funktionalitet går upp i en högre enhet. 

Deluni – skidbyxor i stora storlekar 

Förutom att Deluni naturligtvis erbjuder sina skidbyxor i de lite vanligare storlekarna, precis som hos alla andra skidklädstillverkare, så kan man också välja skidkläder i plusstorlekar. Plus size skidkläderna har generellt samma design som de mindre storlekarna och därför kan man förvänta samma design och funktionalitet. Delunis skidbyxor i plus size har en vid passform som ger gott om plats runt midjan och benen, utan att byxorna blir alltför långa och opraktiska. Som på de mindre modellerna så kan plusstorlekarna anpassas kring midjan så att plaggen får en helt optimal passform. Inom plus size-kollektionen hos Deluni finns det skidbyxor från storlek 4 XL upp till storlek 7 XL. Letar man efter skidkläder i inkluderande storlekar utan att kompromissa med funktion och design, så kan man alltså med fördel välja Deluni.  

Hållbara skidbyxor från Deluni

Alla skidbyxor från Deluni har en lång rad tekniska egenskaper som gör att du tryggt kan lita på dem under hela skidsemestern. Skidbyxorna är tillverkade av robusta och komfortabela material med stretch som ger optimal rörlighet när man åker skidor. I tyget finns ett tekniskt membran som ser till så att byxorna kan stå emot ett vattenpelartryck på 10 000 mm. samtidigt som de kan andas. Därmed lever de upp till de allmänna kraven för skidkläder. Vid vristerna kan byxorna stängas igen helt med dragkedja och kardborreband samtidigt som det finns en snökjol som ser till så att snö och kyla inte kan ta sig in. Skidbyxorna är fodrade och har elastiska avtagbara hängslen som håller byxorna på plats. Hängslena sitter fast i själva byxan med en hög rygg som är fodrad med fleece för att värma lite extra. 

Deluni skidstrumpor till skidsemestern

Förutom skidbyxor är Deluni kända för sina skidstrumpor. Deluni erbjuder färgglada skidstrumpor av god kvalitet som ser till så att dina fötter kan hålla värmen även under de kallaste skiddagarna. Skidstrumporna har tekniska egenskaper som säkrar maximal termisk reglering och hög komfort. Fötterna förblir inte bara varmam utan även torra hela dagen. Flera skidstrumpor från Deluni innehåller dessutom merinoull av hög kvalitet, som dessutom bidrar med värmereglering och extra komfort. Skidstrumporna har resår som ger en perfekt passform och håller strumporna på plats i skidpjäxan hela dagen. Andra funktioner som kan nämnas är att skidstrumporna från Deluni har tryckabsorberande lager på kritiska områden, ”flatlock”-sömmar som inte irriterar och är formade efter fötterna. 

Prisvärda skidkläder från Deluni

En av Delunis största styrkor är priset. Deluni tillverkar bra skidkläder till låga priser jämfört med många andra skidklädstillverkare på marknaden. Det gör att Deluni till ett synnerligen attraktivt klädmärke för nya skidåkare eller skidåkare som bara använder sina skidkläder en gång varje eller vartannat år och därför inte vill göra en stor investering. Priset är också en av anledningarna till att Deluni är värt att satsa på om man behöver ett par varma byxor att använda till vardags eller om man är osäker på hur mycket man kommer att använda sina skidkläder. Även om priset är lågt är det viktigt att påpeka att Deluni är bra kvalitet och att man får mycket skidkläder för pengarna. Framförallt skidstrumporna är fördelaktiga för alla skidåkare oavsett nivå. På grund av den höga kvaliteten och kombinationen med merinoull levererar de på samma nivå som skidstrumpor till mycket högre priser. 

Köp Deluni med prisgaranti

Förutom att Deluni generellt är prisvärda så kan du med fördel köpa Deluni på Skidresor. Vi har ett av Sveriges största sortiment av Deluni skidbyxor och Deluni skidstrumpor och erbjuder alltid 100 % prisgaranti. Det betyder att vi matchar priset och du hittar inte Deluni billigare än så. 

 

Gå till toppen

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.