Retur

Här kan du enkelt beställa och ladda ner en fraktsedel för de varor som du vill returnera från skidresor.com.

Observera att din returfraktsedel endast är giltig för försändelser upp till 10 kg. Returfraktsedeln kostar 89kr, som vi drar av från det belopp du ska ha i retur för de varor du skickar tillbaka.

Klicka på knappen nedan för att hitta och ladda ner din returfraktsedel:
Beställ returetikett


Frågor om retur?

Vi har förlängt returrätten på julklappar som är köpta i mellan den 15 november och den 23 december.

Dessa ordrar kan returneras och bytas fram till den 5:e januari.

Med tanke på miljön har vi valt att inte bifoga en returfraktsedel i våra paket, så därför måste du skriva ut en returfraktsedel själv. Om du inte har någon skrivare kan du själv betala för en returfrakt vid ditt postombud*. Var noggrann med att få ett paket-ID och ett kvitto på det inlämnade paketet, då det är din säkerhet om det skulle ske något under transporten.

* Skickas till:

Skidresor
Damvej 114
8471 Sabro
Danmark

Om du använder vår returfraktsedel tar vi ut en avgift på 79 SEK, som dras av från det belopp vi returnerar till dig. Du kan även skicka tillbaka paketet till vår adress på egen bekostnad: Skidresor, Damvej 114, 8471 Sabro, Danmark

När du returnerar ett paket tar det ofta 1-4 dagar innan vi får in det på vårt lager. Därefter kontrollerar vi att varan och returen i sin helhet är i ordning innan vi kan betala tillbaka pengarna till dig.

 
Vi strävar efter att behandla alla returer inom 2-3 arbetsdagar och vi återbetalar dina pengar så snart returen är bekräftad. Beroende på vilken betalningsmetod du har använt kan det dock ta ytterligare 1-2 arbetsdagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto.

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.