Säkerhetsutrustning

De senaste 10 åren har försäljningen av säkerhetsutrustning fullkomligt exploderat. Det har kommit större fokus på hur viktigt det är att ha rätt utrustning och på fler och fler skidorter har det nästan blivit ett lagkrav att man ska ha skidhjälm på sig när man åker skidor. Fler och fler skidåkare har dessutom börjat visa större intresse för funparker och offpist-åkning vilket har ökat behovet för ryggskydd och lavinutrustning.

Det kan inte understrykas nog hur pass viktigt det är att ha ordentlig säkerhetsutrustning när man åker skidor. Hos Skidresor rekommenderar vi alla att åka med både skidhjälm och ryggskydd, och om du åker offpist ska du även ha rätt slags lavinsäkerhetsutrustning. Hos oss kan du hitta allt du behöver för både vuxna och barn.

Vi eftersträvar att ha Sveriges största och bästa sortiment av säkerhetsutrustning för skidåkning. Alltid snabb leverans och 100% prisgaranti.

All vår säkerhetsutrustning uppfyller samtliga europeiska säkerhetskrav och är godkända för skidåkning.Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti