Outhorn

Har du tidigare haft kläder eller utrustning från Outhorn så vet du nog redan att du får god kvalitetet och valuta för pengarna. De producerar funktionella skidkläder, ryggsäckar och vardagskläder i bra och slitstarka material som kan köpas till mycket attraktiva priser. 

Outhorn använder sig av moderniserade designers som har konstant fokus på modetrenderna, god komfort och funktionallitet. Samtidigt som de utvecklar största delen av deras kollektioner i simla och tidlösa designs som har fokus på dedn urbane stil. Det betyder att deras skidkläder inte bara kan användas till pisterna vid skidåkning, det kan även användas som vardagskläder i den svenska vinter. 

Vi på Skidresor.se erbjuder 100% prisgaranti och snabb leverans på Outhorn.   

Köp Outhorn prisvänligt till dam och herr

Outhorn går inte på kompromiss med funktionallitet och kvalitet av deras produkter. Det gäller både skidkläder, vardagskläder samt väskor och ryggsäckar. Vi är säkra på att du får den utrustning som har alla de nödvändiga tekniska funktioner som gör att dina kläder och utrustning kan klara de hårda väderförhållanden som de kan bli utsatt för. 

Alla modeller tillverkas och utvecklas i simpla, eleganta och tidslösa designs som du kan köpa till ett förnuftigt pris. Om du letar efter något med högt värde för pengarna så är Outhorn ett utmärkt val av tillverkare. Du hittar ett stort utbud till både dam och herr i många olika storlekar. Du behöver inte bli överraskad om du skulle se logoet från Outhorn många ställen utanför Sveriges gränser. Outhorn är nämligen ett väldigt populärt märke som blir sålt på riktigt många ställen runt om i Europa. Deras popularitet beror bland annat på att de är först med annorlunda, spännande och funktionella designs som sedan dess har inspirerat många andra tillverkare.

När du köper Outhorn hos Skidresor.se är du säkrad ett bra pris. Vi erbjuder nämligen 100% prisgaranti på hela vårt sortiment så vi alltid matchar konkurrenternas priser. Detta gäller även för alla våra varor från Outhorn. Utöver det erbjuder vi er extraordnär hjälp av vår kundservice och snabb leverans på din order så du mycket snart kan ta emot dina nya kläder eller utrustning från Outhorn inom några få dagar. 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar tisdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti