Betalning

När du handlar på skidresor.com kan du betala med Swish, Klarna eller ett av de vanliga betalkorten, t.ex.:
- VISA
- Mastercard
- Visa Electron
- Maestro
- Diners
- Mastercard Debit

Alla betalningar på skidresor.com är SSL-krypterade via en tredje part och vi är auktoriserade att ta emot betalningar via NETS. Du kan därför vara 100 % säker på att din betalning går igenom korrekt och säkert.

Om du vill betala med ett presentkort eller använda en rabattkod kan du läsa mer här.

Betalning via banköverföring
Det är inte möjligt att betala med banköverföring på skidresor.com. Du kan betala med betalkort, Swish eller via Klarna, vilket också ger dig större säkerhet.


Frågor om betalning

Vi drar pengarna från ditt konto när hela ordern har skickats. Fram till dess reserveras ett belopp på ditt kreditkort. Om vi saknar en artikel på din order kommer pengarna att dras från ditt konto först när alla artiklar finns på lager, varefter vi skickar hela din order.
Undantaget är om du betalar med Swish, där pengarna dras från kontot omgående. Skulle något inträffa så att inte hela ordern kan levereras returnerar vi pengarna via Swish, vilket innebär att du har pengarna i retur omgående.

Nej, tyvärr är det inte möjligt att kombinera flera presentkort i en beställning. Om du har två eller fler presentkort kan du kontakta vår kundtjänst för att kombinera dessa presentkort till ett nytt presentkort.


Skriv till oss på shop@skidresor.com - kom ihåg att ange presentkortskoderna i e-mailet.

 Förutom de vanligaste betalkorten och Swish erbjuder vi även möjligheten att betala med Klarna.

 Vi på skidresor.com fakturerar inte våra ordrar, men du har möjligheten att använda Klarna som betalningslösning, förutom de vanligaste betalkorten och Swish.

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.