Presentkort / rabattkoder

Här kan du läsa allt om presentkort och rabattkoder på skidresor.com.

Presentkort
Vi har ingen möjlighet att köpa presentkort direkt på vår hemsida. Om du är intresserad av att köpa ett presentkort till skidresor.com kan du kontakta vår kundtjänst på shop@skidresor.com eller på telefon 040-606 08 03

Vår kundtjänst hjälper till med att skapa ett presentkort till dig.

Om du har ett presentkort till skidresor.com måste du ange din presentkortskod i varukorgen. Du kan göra detta precis under den stora checkout-knappen.

Rabattkoder
Det finns ett antal hemsidor som påstår sig ha rabattkoder till skidresor.com. Dessa rabattkoder fungerar inte. Syftet med dessa hemsidor är att skapa trafik till sin hemsida och tjäna pengar på annonser och reklam. Som kund får du in ut något av att besöka dessa hemsidor, eftersom du inte kommer att hitta rabattkoder som fungerar.

Om du gör en Google-sökning på "skidresor.com rabattkoder" hjälper det endast dessa oseriösa verksamheter.

Hos skidresor.com har vi redan 100% prisgaranti. Det innebär att du redan har möjlighet att göra de bästa köpen. Därför arbetar vi inte aktivt med att distribuera rabattkoder till vår butik.

Det enda stället där du kan hitta rabattkoder är på vår egen hemsida eller genom att följa oss på Facebook, Instagram och genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Har du en rabattkod som inte fungerar kan det bero påföljande:
- Rabattkoden har passerat giltighetstiden
- Du har hittat en falsk rabattkod på en annan hemsida
- Du har skrivit fel i rabattkoden
- Du uppfyller inte kraven för rabattkoden. Den är till exempel inte giltig för den vara du har i din korg eller du uppfyller inte kraven för minimumbeloppet i inköpskorgen.

Vi rekommenderar att du försöker använda rabattkoden igen. Om du fortfarande inte kan få rabattkoden att fungera och du är säker på att den borde det, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Våra kunder älskar oss
    
Mer än 500.000 kunder sedan 2008.