⚡ BLACK WEEKEND - ALLT är prissänkt -

Övergångsjackor, vårjackor och höstjackor för dam

Här hittar du vårt stora sortiment av övergångsjackor för dam. Vare sig du är på jakt efter en vårjacka eller höstjacka så har vi en jacka som täcker dina behov. Hos Skidresor säljer vi många av de mest erkända märkena på marknaden, som exempelvis 4F, Helly Hansen, Montane och Kilpi.

I sortimentet hittar du garanterat en övergångsjacka som ger bra skydd mot de svenska vädret, som ju ofta är ombytligt och oförutsägbart under våren och hösten. Jackorna finns i många typer och varianter som kan köpas i de flesta färger och storlekar. Vi har också en kategori med övergångsjackor för herr och alltihop säljer vi med snabb leverans och 100 % prisgaranti.Köp övergångsjackor för dam på nätet

De svenska årstiderna bjuder på ett mycket varierat väder och det kan därför vara svårt att förutse hurdant vädret kommer att bli. I synnerhet har vi många perioder mellan sommar och vinter där vädret varken är varmt eller kallt. Det är ett blandat nöje och det är här som övergångsjackan kommer in i bilden.

En övergångsjacka för dam är nämligen det perfekta köpet till vår och höst, när det är för kallt för en tunn sommarjacka men samtidigt är för varmt till en tjock och varm vinterjacka. Men vad är egentligen en övergångsjacka? Det finns många typer och varianter av övergångsjackor och det är olika från person till person vilken slags övergångsjacka som är bäst till dig. Du kan läsa lite mer om de olika övergångsjackorna här eller gå in på varje enskild produkt för att läsa mer.

Oftast har övergångsjackor ett tunt isolerande lager som skyddar mot den värsta kylan och blåsten. Detta lager är dock inte tjockare än att du även kan ha jackan på dig när solen skiner utan att du blir för varm. Om vädret en dag blir sommaraktigt, kan din övergångsjacka lätt transporteras med i farten, eftersom den oftast inte tar så mycket plats och kan vikas ihop.

Vårjackor och höstjackor för kvinnor

Övergångsjackor går också ofta under benämningen vårjackor eller höstjacka eftersom det är under dessa årstider som man vanligtvis behöver ha sin övergångsjacka på grund av det ostadiga vädret. Det finns inget hinder för att man använder sin vårjacka när det är höst och omvänt såklart. Benämningen vårjacka eller höstjacka indikerar uteslutande att jackan är tänkt till att användas i övergången mellan vinter och sommar. Ibland kan dessa jackor även kallas för fritidsjackor.

Den svenska våren och hösten kan ofta vara mycket våt och här är en höstjacka eller vårjacka för dam inte alltid den bästa lösningen, eftersom de inte alltid är helt vattentäta. Om du vill vara säker på att din jacka kan klara en ordentlig svensk regnskur bör du leta efter en övergångsjacka som har ett vattenpelartryck på minimum 3 000 mm. Alternativt kan du fundera på om det kanske är bättre att köpa regnkläder för dam.

Erbjudanden på damövergångsjackor

Hos Skidresor kan du få ett bra pris om du är på jakt efter en övergångsjacka, vårjacka eller höstjacka. Vi har ett jättestort sortiment för dam där du kan hitta en jacka till just dina behov. Vi säljer många olika designs och färger - både de nyaste och mest moderna trenderna samt mer klassiska modeller. Sortimentet består dessutom av många spännande märken som exempelvis populära Haglöfs, Helly Hansen och Didriksons. Om du är på jakt efter mindre kända märken där du får mycket för pengarna, kan du överväga att köpa en övergångsjacka för dam från exempelvis 4F och Kilpi.

Vi erbjuder dig 100 % prisgaranti och snabb leverans på din övergångsjacka för dam och på alla våra andra varor. På så sätt är du alltid säker på att hitta ett bra erbjudande hos oss eftersom vi matchar våra konkurrenters lägsta pris.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar måndag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti
  • Byte av julklappar till 5/1