Dunjackor för herr

Dunjackan är en mycket praktisk och elegant jacka som kan användas till både vardag och olika utomhusaktiviteter. Den är perfekt till en aktiv livsstil och är bra på att hålla dig varm i kylan. Våra dunjackor finns i många modeller, som både är vind- och vattentäta.

Skidresor har ett bra sortiment av snygga dunjackor för herrar. Vi har märken som Helly Hansen, Kilpi, Montane och 2117 of Sweden, som alla tillverkar dunjackor av hög kvalitet. Du kan fritt välja bland många olika färger och storlekar och om du är kvinna, kan du också hitta dunjackor till dam i vårt sortiment.

Vi har dunjackor i flera olika prisklasser, där du helt säkert hittar det billigaste priset på marknaden. Vi har nämligen 100 % prisgaranti på alla våra produkter och erbjuder snabb leverans.Håll värmen med en dunjacka för herr

Det finns många olika slags ytterkläder och dunjackan har alltid varit en av de mest populära och snyggaste jackorna. Framförallt på senare år har dunjackan blivit eftertraktad och den kan användas både till vardag och under diverse friluftsaktiviteter.

Dunjackor är i allmänhet kända för att vara snygga och coola look. Dessutom är de också mycket praktiska och behagliga att ha på sig. Vikten är låg, så det är nästan som om dunjackan svävar på ens kropp. Den låga vikten beror självklart på de lätta fjädrarna och dunen som finns inuti jackan. Dessa är riktigt bra på att hålla kvar värmen och ger dunjackan en bra isolering.

Håll värmen i resten av kroppen

Det är viktigt att även tänka på att resten av kroppen ska hållas varm. En dunjacka är bra som det yttersta lagret på överkroppen, men om man exempelvis använder sin dunjacka på vintern och åker skidor i den, ska man också tänka på de innersta lagren - bland annat på grund av svettproduktionen under skidåkningen. Här är det klokt att ha en underställströja på sig innerst och ett mellanlager i form av en fleecetröja.

Man ska också komma ihåg de resterande kroppsdelarna – framförallt huvudet är utsatt. Det är väldigt mycket värme som försvinner ut genom huvudet, så det kan vara smart att ha en varm mössa på sig samt ett par varma skidhandskar.

Dunvästar

I vårt sortiment finns det inte bara dunjackor. Vi säljer också många grymt snygga dunvästar som kan användas under olika förhållanden och aktiviteter. En väst kan vara en bra lösning och ett bra supplement till garderoben. Den ger ett trendigt utseende samtidig som den är väldigt lätt att ta på sig över en tröja. En dunväst kan således användas både till skidresan och till vardags.

REA och bra erbjudanden på dunjackor

Hos Skidresor har vi billiga dunjackor till våra kunder. Detta är en självklarhet för oss, eftersom vi alltid vill ge våra kunder den bästa upplevelsen till lägsta pris. Du kan alltid hitta ett bra erbjudande hos oss eftersom vi säljer våra dunjackor med prisgaranti.

Även om vi har låga priser, kan vi ändå stå 100 % bakom kvaliteten på våra dunjackor. Vi säljer några av de bästa märkena som finns på marknaden och lovar att kvaliteten av våra produkter är i topp.

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Kl. 8-16 på vardagar)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 499:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti