Sol- & skidglasögon

Du har kommit helt rätt om du är på jakt efter nya solglasögon eller skidglasögon till din kommande skidsemester. Här på Skidresor.com strävar vi efter att ha Sveriges bästa sortiment av solglasögon och skidglasögon, så att du har ett stort urval att välja bland. Vi säljer glasögon från kända märken som Oakley, Demon, Dragon och många fler som tillverkar goggles och glasögon av högsta kvalitet.

Alla våra goggles och solglasögon har UV-skydd vilket betyder att dina ögon skyddas bra mot solens strålar. Dessutom får du snabb leverans och 100% prisgaranti på alla skidglasögon.Skidglasögon och ski goggles för herr, dam och barn

Hos Skidresor hittar du Sveriges kanske största och bästa sortiment av skidglasögon och goggles för skidåkning. Vi säljer glasögon för både herr, dam, junior och mindre barn, så det finns en produkt för alla. Skidglasögonen är kanske det viktigaste tillbehöret på skidresan då det är extremt viktigt att ha bra sikt. Om man åker med dåliga skidglasögon som man inte har så bra sikt igenom så hindrar det din skidåkning, då du ska koncentrera dig extra mycket för att orientera dig istället för att fokusera på skidtekniken.

Skidglasögon och ski goggles är inte bara viktiga för skidåkningen. De har samtidigt blivit trendiga och skidglasögonen är den viktigaste accessoaren i din skidgarderob. De definerar på många sätt din stil och är avgörande för hur du ser ut i pisten – framförallt bland de yngre. För många av de äldre skidåkarna betyder utseendet på deras skidglasögon inte så mycket. Istället är det viktigt att glasögonen har kanonbra skärpa: Här pratar man om rate of transmission och visual light transmission, som berättar hur bra glasögonen är på att stänga ute ljus och återsken/reflektioner.

Här kan du hitta vårt stora sortiment:
Skidglasögon – jättestort urval av ski goggles för herr och dam
Skidglasögon för barn – små glasögon som passar för barn

Skidglasögon med visir och för glasögonbärare

Hos Skidresor kan man köpa glasögon för alla. Oavsett vem du är så kan du hitta ett stort och välsorterat sortiment av skidglasögon och solglasögon här. Vårt sortiment är mycket brett och innehåller dessutom skidglasögon som kan användas av personer som använder glasögon. Här är det meningen att man kan ta skidglasögon över sina vanliga glasögon, så att man kan ha dem på samtidigt. Detta är den optimala lösningen om du inte kan vara utan dina glasögon men inte heller gillar att bära kontaktlinser. Dessa skidglasögon kallas även för OTG skidglasögon som på engelska betyder "Over The Glass".

Vi säljer även skidhjälmar med visir, vilket är en produkt som blir mer och mer populär. Här behöver du inga skidglasögon och kan nöjas med att åka med endast skidhjälm. Visiret fungerar som skidglasögon och det ger dig möjligheten att ha dina vanliga glasögon på dig under, om du skulle behöva det.

Här ser du vårt urval av alternativa skidglasögon:
OTG skidglasögon för glasögonbärare - större skidglasögon får plats utanpå dina vanliga glasögon
Skidhjälmar med visir – skippa skidglasögonen helt och åk skidor med en skidhjälm med inbyggt visir istället

Solglasögon till skidåkning, sport och fritid

Vi säljer naturligtvis även solglasögon till skidåkning, sport och fritid. I vårt sortiment hittar du alla typer av solglasögon – både snygga vardagssolglasögon, strömlinjeformade cykelglasögon, fotokromatiska sportglasögon och mycket annat. Solglasögon för män och kvinnor är unisex, och passar alla huvudformer. Dessutom har vi ett bra urval av solglasögon för barn i mindre storlekar.

Se alla våra solglasögon för stora och små här:
Solglasögon för vuxna - skidsolglasögon och sportglasögon för herr och dam
Solglasögon för barn - små solglasögon som dina barn kommer att älska

 

Behöver du hjälp?

040 606 08 03
(Stängt / Öppnar torsdag kl. 8)

shop@skidresor.com

Chatta med oss

Få svar på frågor

Vanliga frågor & svar

  • Leverans 1-3 vardagar
  • Leverans 49:-
  • Fri frakt från 699:-
  • 14 dagars öppet köp
  • Prisgaranti